Arti Pribahasa “Ulah Ngarawu Ku Siku” sareung “Kudu Malapah Gedang”

Lihat juga :  5 Hal Yang Membuat Skripsi Bahasa Inggris Ditolak

paribasa sunda pepeling, papatah sunda, pepatah sunda buhun, siloka sunda jeung hartina, pepeling sunda, papatah sunda keur kahirupan, papatah kolot baheula jeung hartina, papatah kolot baheula tentang cinta

Anu kadua nyaeta pribahasa “kudu Malapah kedang” Pibahasa iru the ngandung makna nyaeta dina ngalaksanakeun hiji padameulan the kudu nahap ti awit padameulan anu ringan nembe kana anu lewih sulit. Supados padameulan urang sadaya the kenging hancana hnteu acak kadut atanapi semrawut.

Lihat juga :  Cara Menyikapi Teman Perempuan yang Bau Badan

Tina 2 pribahasa diluhur kadangkawis seuer budak ayeamah henteu paham kana eta pribahasa. Padahal urang sadaya salaku orang sunda kudu ngajagi sareng ngalestarikeun kana eta bahasa. Anu mudah mudahan ku tulisan ieu saeutik tiasa ngabantos kana ngalestarikeun bahasa sunda anu kudu dipikabangga kuurang sadaya.